GIVI ZIJTASSEN SET UT808

€229,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 1-2 dagen

Beschrijving

De Ultima-T zijtassen van Givi passen in de bredere lijn bagagemogelijkheden met die naam. De zijtassen bieden extra opbergruimte op motorfietsen en zijn compatibel met PL en PLX zijkofferhouders. Ze laten zich makkelijk en praktisch bevestigen en lenen zich perfect voor allround toerplezier of een – zelfs avontuurlijke – motorreis.
Elke waterdichte zijtas heeft aan de binnenzijde een bijkomend opbergvakje. Het hoofdopbergvak is verder niet opgedeeld. Je sluit elke tas af door middel van een roll-up sluiting, extra afgewerkt met velcro. De Ultima-T zijtassen zijn vervaardigd uit stevig polyester. Robuustheid en duurzaamheid worden in de verf gezet door oordeelkundig aangebrachte kunststofelementen, intern en extern. Dit kan tegen een stootje en dat voel je. Verstelmogelijkheden zijn er zowel ter hoogte van de sluiting als in de breedte van de tassen. Het gebruikte materiaal biedt een goede bescherming tegen zonlicht en verkleuring.
De zijtassen zijn gemakkelijk en snel te bevestigen door middel van een dubbele riem op of onder het zadel. Verstelbaar en uitgerust met een extra beveiligde snelsluiting, vertrek je altijd met een gerust gemoed. Extra bevestigingsmogelijkheden (compatibel met PL en PLX, weet je nog?) zijn er in de vorm van vier lusjes om de bevestiging op het gemonteerd bagagerek optimaal te maken. Ontbreekt een bagagerek? Een tip van het huis: heeft de motorfiets een wat uitstekende body onder het zadel, dan adviseren we een beschermdoek of doorzichtige plastiekfolie te gebruiken.
De aanwezigheid van handvaten en meegeleverde schouderriemen laat toe om de tassen makkelijk en praktisch te verplaatsen bij een eventuele tussenstop. Reflecterende details vergroten de zichtbaarheid ’s avonds en ‘s nachts.
Elke waterdichte tas heeft standaard een volume van 25 liter, goed voor een afmeting van 25 cm x 35 cm x 23 cm.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen